A Beispiel
Chicken Legs stuffed with Wild Mushrooms
4 chicken legs, boned, skin on, 2 tsp salt, 1 tsp black
pepper. For stuffing: 1 tbsp olive oil, 2 garlic cloves,
crushed, 4 shallots, finely chopped, 1 tbsp thyme leaves,
200g wild mushrooms, chopped, dash of Brandy,
1 tsp truffle oil, salt, black pepper
Saute garlic, shallots, thyme and mushrooms, ~5min,
add Brandy, set alight. Remove pan from heat and let
cool. Stir in truffle oil, add salt and pepper.
Place boned chicken legs skin side down, using a tsp
push a ¼ of the mushroom mixture into each leg cavity.
Spread some of the mixture on the inside of the thigh.
Wrap the tigh meat around the stuffing and reshape. Pull
the skin over and seal and secure with a tooth pick. Grill
7-10 min each side…
mit a paar Abbildungen dazu wenn notwendig
Eins hab ich behalten, die anderen an Freunde verschenkt...10 hab ich drucken lassen...
Alle Rezepte benutz ich nur als Anregung, und aender die dann halt, je nach dem was ich grad hab oder was es grad so zum kaufen gibt, lokal....
Die gedruckte Version war mir deshalb wichtig weil wir da die letzten 2 Monate konsequent auf Mobil Telefon und Ipads etc verzichtet haben...na ja, meistens...